Bestuur

Leonard Geluk

Leonard Geluk (1970) is binnen het bestuur verantwoordelijk voor kontakten met het onderwijs en met de gemeente Rotterdam en vertegenwoordigt Rotterdam Basketbal in het bestuur van Playing for Succes Rotterdam waarvan hij tevens voorzitter is.  Hij is getrouwd met Anne en vader van drie kinderen, waarvan er twee (Louise en Maurits) fanatiek basketballen bij Rotterdam Basketbal. Van 2004 – 2009 was hij wethouder Onderwijs en Jeugd in Rotterdam. Thans is hij werkzaam als voorzitter van het College van  Bestuur van ROC Midden Nederland te Utrecht.

Marjolein Lewis

Marjolijne Lewis, 46 jaar en woont in Spijkenisse. Haar hele leven    is basketbal de sport voor haar geweest. Haar ouders hebben elkaar ooit bij AMVJ ontmoet, zij heeft zelf 25 jaar gespeeld en haar beide kinderen basketballen ook. In het dagelijks leven is zij directeur bij MEE Rotterdam Rijnmond, een organisatie die mensen met een beperking op weg helpt. Ook bij het vinden van de geschikte sport!

Mare Straetmans

Mare Straetmans heeft 15 jaar actief gebasketbald bij Springers in Gouda, BC Utrecht en Goba in    Gorinchem. Daarnaast natuurlijk ook gecoached, getafeld, scheidrechter en ballenjongen geweest. In zijn werkende leven is hij nu actief op de afdeling Corporate Strategy van het Havenbedrijf Rotterdam. In zijn rol als bestuurslid hoopt hij bij te dragen aan lange termijn eredivisie basketbal in Rotterdam en de geweldige maatschappelijk invulling die Rotterdam Basketbal College kan gaven met behulp van onder andere clinics aan de jeugd van Rotterdam.

Dave de Held

Dave de Held; 42 jaar, samenwonend met Monique en vader van een samengesteld gezin met 4 dochters. Kantoordirecteur binnen Rabobank Rotterdam voor de zuidkant van de stad. Lid van de raad van toezicht van welzijnsorganisatie Blik, adviseur van ondernemerscoöperatie Made in Feijenoord, mentor bij Benefits for kids en voorzitter van Rotterdam Basketbal College. Als kantoordirecteur betrokken bij zakelijke en maatschappelijke netwerken met als motto “Samen de stad sterker maken”

Cees Willem

Cees-Willem Koorneef, 46 jaar oud en vroeger met basketbal actief in Zwijndrecht. Werkt bij het Havenbedrijf Rotterdam als Manager Inspectie en heeft een echt haven-hart. Heeft nu bij RBC als aandachtsgebied Business Club.

 

Paul de Vos

Als zeventienjarige lid geworden van AMVJ Rotterdam, de club die later Rotterdam Basketbal ging heten. Anderhalf jaar later voorzitter van de club geworden die toen nog 35 leden telde. Binnen de club alle verschillende bestuursfuncties wel een keer bekleed, net als in de stichting die in 1989 werd opgericht om de organisatie rond het Eredivisieteam te regelen.Getrouwd, twee kinderen; zoon speelt in Heren 2.Studie: moderne letterkunde in Leiden. Werkzaam voor Zadkine momenteel als teamleider van het Stagebureau voor alle economische en administratieve beroepen.

Elles Bouwer

Elles  Bouwer, 46 jaar, getrouwd met Hasan, moeder van Maik en Robyn; een actief en fanatiek basketbalgezin bij Rotterdam Basketbal. In het dagelijkse leven is zij directeur van Bouwer Management & Coaching. Elles is een ervaren coach, arts en (interim) manager en geeft zowel individuele coachingtrajecten als ook  team & organisatie ontwikkeltrajecten vorm.

Dominic Schrijer

Dominic Schrijer (46) getrouwd en vader van drie (snel groeiende) kinderen, ziet voor basketbal een grote toekomst in Rotterdam. Veel jeugd, veel basketbalveldjes in de wijken, steeds meer sport op de scholen en met College Basketbal kunnen toppers opgeleid en vastgehouden worden. Hij is van mening dat als we de kansen die er zijn samen benutten kan basketbal zonder meer de tweede sport van Rotterdam worden en het eerste team ooit de nummer 1 van Nederland. Dat ken, ech wel! Tussen 2006-2011 was hij wethouder werk en sociale zaken in Rotterdam. Momenteel is hij werkzaam als consultant en vervult daarnaast diverse bestuursfuncties op het gebied van wonen, werk, cultuur en sport.

Adviseurs Rotterdam Basketbal College:

      • Ruud Bijl: adviseert op commercieel en basketbal technisch vlak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s