Redactiehelden!

Geplaatst: 6 december 2011 in redactie

Basketbal College een plek waar jong talent kan studeren en hun sport op hoog niveau kan spelen, maar niet alleen de basketballers maar andere topstudenten gaan aan het initiatief werken. Zo zal ook het talent van communicatie, marketing en media studenten worden ingezet om de acties en redactie van de College vorm te gaan geven.

Ook het Rotterdamse bedrijfsleven zal de studenten optimaal ondersteunen hun werk op top niveau te kunnen doen. Zo mocht ik afgelopen maand een aantal communicatie studenten helpen aftrappen om de eerste basis van de website op te zetten. We zijn nu alleen nog bezig met de communicatie op het blog en op social media, je moet tenslotte ergens beginnen. Uit het niets beginnen, alle informatie verzamelen en schrijven is geen glamour maar hard werken. Somebody has got to do it.

Zonder de basis van de copy kloppende communicatiehelden kan het toekomstige webteam niet schitteren. Voor nu houden we je van alle activiteiten op de hoogte via dit tijdelijke weblog. Begin 2012 kunnen we deze basis aan CMD studenten geven die er dan een hele flitsende website met alles er op en er aan gaan bouwen, ik kijk er nu al naar uit!

Ik wil de studenten Savannah en Iris bedanken voor hun doorzettingsvermogen!

Thamar Kiemel, Mangrove

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s