Tegenvaller in den Bosch

Geplaatst: 30 januari 2012 in Wedstrijdverslag

In de Bossche Maaspoort vond zondagmiddag 29 januari 2012 de wedstrijd EiffelTowers-Challenge Sports/Rotterdam Basketbal College plaats.

EiffelTowers Den Bosch begon de wedstrijd zonder de geblesseerde Peter van Paassen en Kees Akerboom; Rotterdam hadden Stefan Mladenocic, Sebastiaan Lucic en Jeroen de Baat in de lappenmand zitten.

Nieuwe centre Nick Oudendag deed mee en met hem hebben we een lange man onder de borden.

In het begin van de wedstrijd lukte het Rotterdam om tot 9-10 bij te blijven, maar helaas stond de stand na tien minuten op 28-20 voor de EiffelTowers. Er leek nog niets aan de hand. Het tweede kwart begint met een 11-0 run van EiffelTowers Den Bosch. Met een zeer sterk spelende Stefan Wessels die 24 van zijn 26 punten (in 22 minuten) in de eerste helft scoorde, liep EiffelTowers uit naar de 67-33 inde ruststand. Ze raakten in de eerste helft twaalf van de veertien driepunters. Dat kwamen onze spelers niet meer te boven. In de tweede helft bleven de verhoudingen hetzelfde. Coach Korner liet ook jeugdspelers spelen en de Rotterdammers waren niet bij machte om de scoringsdrift van de Bosschenaren te stoppen. Via 89-43 na 30 minuten werd het uiteindelijk 113-66. Het jonge gehavende team heeft de komende week de kans om zich voor te bereiden op de komende belangrijke wedstrijden tegen Weert en uit voor de beker tegen Zwolle en weer uit tegen Weert. De geblesseerden zijn dan weer hopelijk weer beschikbaar en Nick zal ongetwijfeld zijn draai meer gevonden hebben. Kompleet zijn we een goede ploeg en kunnen het iedereen lastig maken, dat is wel gebleken.

Volgende week zaterdag 4 februari nieuwe kansen tegen Stepco BSW uit Weert. Aanvang 20.00 u, Topsportcentrum Rotterdam.

Topscorers Rotterdam Basketbal College vs EiffelTowers Den Bosch
Tyrone Sally – 18 punten
Chip Jones – 17 punten
Leon Williams – 9 punten
Ralph de Pagter – 8 Punten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s