Rotterdam Basketbal College haalt nieuwe Amerikanen

Geplaatst: 10 oktober 2012 in PR, Team
Tags:, , ,

Rotterdam,  9 oktober 2012 – Rotterdam Basketbal College  is rond gekomen met een tweetal Amerikanen nadat eerder Anthony Sally en Lamarcus Lowe afhaakten. Sally wordt vervangen door point guard Anthony Miles die vandaag in Nederland arriveerde en Lowe wordt vervangen door Cameron Echols die later deze week zal arriveren.

Miles komt van de Amerikaanse Lamar University alwaar hij onder leiding van Pat Knight (de zoon van de beroemde coach Bobby Knight) de fijne kneepjes van het basketbalvak heeft meegekregen. Echols is afkomstig van St. Ball College en heeft de laatste jaren in Spanje, Mozambique en Uruguay gespeeld. Het afgelopen seizoen was hij werkzaam in de IJslandse competitie. Hier scoorde hij in 23 wedstrijden gemiddeld 22 punten en plukte gemiddeld 11 rebounds. Echols kan zowel als power forward als als center uit de voeten.

Rotterdam Basketbal College speelt zaterdag 13 oktober haar eerste thuiswedstrijd in het Topsportcentrum te Rotterdam  tegen de Den Helder Kings. Hopelijk is Miles tegen die tijd speelgerechtigd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s