Rotterdam Basketbal College ten onder tegen Binnenland

Geplaatst: 5 september 2013 in Uncategorized

De basketballers van Rotterdam Basketbal College hebben gister avond hun tweede oefenwedstrijd verloren. In de Rotterdamse Topsporthal was promotiedivisionist met 60-63 te sterk voor de ploeg van coach Ferry Steenmetz. 

Tegen Binnenland toonde Rotterdam Basketbal College aan dat het team van coach Ferry Steenmetz nog in opbouw is. Hoewel er al veel is getraind, was het team duidelijk nog zoekende. In de beginfase liet Bart Stolk aardige dingen voor de thuisploeg zien, in het verdere verloop kwamen de scores steeds vaker van de zeer snelle en behendige La’Shard Anderson. Inside bleek de Rotterdamse formatie kwetsbaar. Dat had wellicht ook te maken met de afwezigheid van Chip Jones, die gisteravond niet aanwezig was.

Halverwege had Binnenland, bij wie Sander Trommelen, Sjoerd van Vilsteren, Kevin Karam en Yasalde pas Costa tot de uitblinkers behoorden, al een voorsprong van 37-41 genomen. Na de pauze hadden beide teams meer moeite met scoren. De Rotterdammers wisten Binnenland behoorlijk onder druk te zetten, maar als je zelf niet scoort, ga je ook niet winnen. De Barendrechtse formatie van coach Pieter Mourik wist de voorsprong dan ook tot het einde vast te houden: 60-63.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s