Rotterdam dichtbij verrassing tegen Den Helder

Geplaatst: 6 oktober 2013 in Foto's, Media, Team, Wedstrijdverslag

Er ging heel veel goed bij de competitiestart van Rotterdam Basketbal College; de ploeg van coach Ferry Steenmetz ging tot halverwege het laatste kwart  gelijk op tegen de Den Helder Kings.

Den Helder schoot uit de startblokken en Rotterdam liep in het eerst kwart achter de feiten aan. In het tweede kwart kwam Rotterdam langs en verijdelde Den Helder met een driepunter in de zoemer een Rotterdamse voorsprong met de rust (31-32).

Het 3e kwart was nipt voor de thuisclub die met de kleinst mogelijke voorsprong de laatste periode in ging (54-53). De 680 toeschouwers hadden op dat moment alle reden om te denken dat Rotterdam zou gaan verrassen. Dat geloof duurde tot de 6e minuut in het laatste kwart toen Rotterdam voor het laatst op voorsprong kwam (68-67).

Zes driepunters van Den Helder, waarvan drie in de laatste vier minuten,  maakten een einde aan de kansen op een overwinning. Toch maakte Rotterdam een goede indruk en liet zien dat je met heel veel en hard trainen ook met een smalle beurs ver kan komen.

We mogen hopen dat dit in een van de volgende drie thuiswedstrijden in deze maand (19, 26 en 31 oktober) onder het toeziend oog van wederom zoveel toeschouwers wel tot winst gaat leiden.

Topscorers aan de kant van Rotterdam waren: Matthew Otten met 18 Punten Gevolgd door La’Shard Anderson en Cameron Echols met beide 15 punten.

Onder het bord was Bart Stolk het beste met 9 rebounds op de voet gevolgd door Cameron Echols met 8 rebounds

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s