Vandaag (31 oktober): Rotterdam tegen Amsterdam

Geplaatst: 30 oktober 2013 in Team, Wedstrijdaankondiging

20131030-213406.jpgWe wonnen van Leeuwarden, we zaten Den Helder en Leiden op de hielen, maar tegen Zwolle hadden we niets in te brengen. Welk scenario volgen we vanavond?
Amsterdam heeft in deze competitie nog niet gewonnen en omdat Rotterdam al twee (zwaarbevochten) punten heeft, is de thuisploeg licht favoriet. Maar mag de redactie even terugkijken op vorig jaar? Vriend en vijand verwachtten een Rotterdamse overwinning toen beide ploegen (nog puntloos) voor het eerst elkaar troffen. Voor de ploeg van toenmalig coach Randy Wiel draaide die confrontatie uit op een zware teleurstelling. Amsterdam won daarna nog twee van de vier onderlinge wedstrijden in dat seizoen.
Rotterdam Basketbal College treedt voor het eerst dit seizoen aan in de grote Topsporthal, de hal waar ook het vaakst getraind wordt.
Aan de wedstrijd gaat de opening vooraf van ons project Playing for Success in onze prachtige leercentrum op de 6e verdieping. De huidige deelnemers ziet u voor de wedstrijd oplopen met onze spelers, ter voorbereiding hebben ze spandoeken gemaakt.
Daarnaast zijn, op uitnodiging van het Havenbedrijf Rotterdam, vertegenwoordigers van de Amsterdamse haven te gast.
Terug naar de wedstrijd: nieuwe ronde, nieuwe kansen, maar we zijn gewaarschuwd. U bent weer van harte welkom en vergeet de roeptoeters niet.

Wedstrijdsponsor:Logo_Mangrove_RGB
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s