Uitwedstrijd in Zwolle duurt iets te lang

Geplaatst: 10 november 2013 in redactie, Team, Wedstrijdverslag

Rotterdam Basketbal College trad gisteravond aan tegen het nog ongeslagen Landstede Basketbal uit Zwolle. Met een stand van 48-53 startte het vierde kwart. Achteraf was het wel heel fijn geweest als we die stand als eindstand hadden mogen meetellen, misschien hadden we dat ook wel verdiend, maar de realiteit is anders. Zwolle ging erop en erover en zette een kwartstand van 23-11 op het bord, die leidde tot de einduitslag van 71-64 voor het team van Herman van de Belt.
De eerste treffen tussen beide ploegen in het Topsportcentrum kende een uitslag van 70-95. Van min 25 naar min 7: is het scorebordjournalistiek om daaruit af te leiden dat Rotterdam een behoorlijke progressie aan het maken is? Feit is dat Rotterdam ook na dit weekend nog het ‘rechterrijtje’ aanvoert.
Aanstaande zaterdag komt Matrixx naar Rotterdam. De ploeg uit Wychen won gisteren de ‘derby’ van Den Bosch (SPM Shoeters) en doet het met een derde plaats op de ranglijst gewoon heel erg goed. Het wordt vast weer een boeiend duel waarvoor wij u van harte uitnodigen (zaterdag 16 november om 20.00 uur).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s