Matrixx (5x winst op rij) komt naar Rotterdam

Geplaatst: 13 november 2013 in redactie, Team, Wedstrijdaankondiging

20131113-223349.jpgAanstaande zaterdag komt Matrixx naar de Topsporthal. De ploeg uit Wychen is met een ijzersterke fase bezig, het won nu vijf competitiewedstrijden op rij waarvan de laatste tegen Den Bosch. Voor drie spelers van Matrixx is Rotterdam bekend terrein: Stefan Mladenovic, Robbie Sihota en Nick Oudendag droegen onze kleuren in voorbije seizoenen.
Naast Robbie, die uitstekend speelde tegen Den Bosch, komen nog twee sterke spelers van de andere kant van de oceaan: Patrick Richard (topscorer van het team) en Roger Franklin die een hoog schotpercentage aan de dag legt. Onder het bord komt het gevaar van twee mannen van 2.09 meter: de eerdergenoemde Nick Oudendag en Sjors Poels.
Geen makkelijke opgave dus voor de thuisploeg. In de afgelopen wedstrijden deden ze het Rotterdamse adagium “Sterker door Strijd” absoluut eer aan. In de laatste wedstrijd tegen Zwolle leek er zelfs een eind te komen aan de ongeslagen status van de koploper, maar in het vierde kwart ging het kaarsje uit.
Rotterdam schreef tot nu toe drie overwinningen op de lat, Matrixx kwam al tot zes. Doelsaldo van Rotterdam -44, dat van Matrixx +78. Geen misselijke verschillen, maar we starten gewoon, zaterdagavond om 20.00 uur, met nul tegen nul.
Wij hopen u in groten getale te treffen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s