Voorbeschouwing

Geplaatst: 12 november 2014 in Wedstrijdaankondiging
Foto: Luka de Kruijf

Foto: Luka de Kruijf

Morgen speelt Challenge Sports Rotterdam om 20.00 in het Topsportcentrum Rotterdam tegen Maxxcom BSW. Het belooft morgen een spannende wedstrijd te worden. Afgelopen wedstrijd werd op verrassende wijze gewonnen door een buzzerbeater van Robert Krabbendam. Dat was nogal onverwachts voor Weert die gedurende de wedstrijd constant aan de goede kant van het scorebord stonden. Weert zal morgen dan ook uit zijn op de winst, maar ook voor Challenge Sports Rotterdam is het belangrijk te winnen. Momenteel staat Rotterdam op de zesde plek en Weert op de achtste plek op de ranglijst. Bij een tweede winst op Weert komt Rotterdam op 8 punten uit 8 wedstrijden en houdt daarmee aansluiting bij de subtop.

De verwachting is dan ook dat het team van coach Armand Salomon er morgen alles aan zal doen om de winst naar zich toe te trekken. Heeft u zin in een wedstrijd vol strijd? Kom het team dan morgen aanmoedigen! Tickets zijn hier te bestellen.

Neem morgen bij binnenkomst ook een kijkje bij onze uitgestalde Rotterdam Basketbal kleding en koop daar ook uw programmaboekje met handtekeningenkaart voor slechts één euro!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s