Mooie prijzen te winnen met de fotowedstrijd op Facebook

Geplaatst: 1 december 2014 in redactie

Fantastische december actie

De fans van Rotterdam Basketbal kunnen tot het einde van dit jaar mooie prijzen winnen met de Rotterdam Basketbal fotowedstrijd!

Wat moet je doen?

December is misschien wel de meest bijzondere maand van het jaar. Met Sinterklaas, Kerst en wie weet nog een verdwaalde sneeuwbui. Een maand die zich kenmerkt door sfeer.

Maak in het kader van die specifieke sfeer een foto met je Rotterdam Basketbal hoodie aan, stuur deze naar de redactie en verzamel zoveel mogelijk likes. De foto’s met de meeste likes winnen leuke prijzen!

  • Stuur ons tot en met 12 december jouw sfeerfoto met je Rotterdam Basketbal hoodie aan. (Psst, wij vinden het niet erg als je een hoodie leent van een vriend of vriendin om kans te maken op de prijzen).
  • Op 13 december zetten we alle foto’s op onze Facebook en kun je likes gaan verzamelen.
  • De drie foto’s met de meeste likes op 30 december winnen! Op 31 december worden de winnaars bekend gemaakt.

Wat kun je winnen?

  1. De foto met de meeste likes krijgt de kans een ‘locker talk’ mee te maken voor één thuiswedstrijd. Dus luister mee met het team als het gameplan wordt besproken in de kleedkamer en krijg ook nog een gesigneerde basketbal!
  1. De tweede plaats wint een ‘Meet and Greet’ met je favoriete speler. Je kunt een half uur trainen met de speler, die jou dan privétraining geeft. Natuurlijk kun je ook ergens gaan zitten en hem gewoon van alles vragen.
  1. De derde plaats krijgt voor en na de wedstrijd toegang tot de business lounge, waar je gratis een drankje kunt doen en ook de spelers en de staf kunt ontmoeten.

Foto maken = altijd prijs

Sowieso krijgt iedereen die een foto maakt 25% procent korting op een artikel uit de fanshop tijdens wedstrijden in december 2014 en januari 2015. Let op: dus niet via de webshop!

Wacht niet langer! E-mail jouw sfeerfoto naar communicatie@rotterdambasketbal.nl en maak kans op één van onze mooie prijzen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s