Morgenavond komt Donar op bezoek

Geplaatst: 28 januari 2015 in Wedstrijdaankondiging

DONARMorgenavond om 20.00 komt Donar op bezoek in het Topsportcentrum Rotterdam. In de strijd om de beker liet Rotterdam over zich heen lopen en ook afgelopen zondag uit tegen SPM Shoeters leek het team niet de juiste vorm te kunnen vinden. De Rotterdamse ploeg kennende, zullen zij er donderdag alles aan willen doen om zich te revancheren en een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Het zal lasting worden want bij Donar spelen zeer goede spelers en om zijn team te completeren heeft coach Ivika Skelin nog een Amerikaanse aangetrokken. Bill Clark een 1.95 meter lange en ruim negentig kilo zware Amerikaanse forward, werd eergisteren getekend dus het is maar de vraag of hij morgen al speelgerechtigd is.

Momenteel kampt Groningen wel met wat blessures en met het aantrekken van de Amerikaanse Bill Clark was coach Skelin blijkbaar nog niet tevreden met zijn huidige team. Rotterdam heeft aan de andere kant sinds kort, hoewel ze al langer meetrainen, jeugdspelers Naigel Onuoha (net 16 jaar) en Jordy Kok (19 jaar) aan de selectie toegevoegd. In vergelijking met Donar heeft CSR een totaal andere ploeg met misschien op papier niet de grootste namen. Toch is er wat moois aan het opbloeien bij CSR, zowel qua organisatie als qua (team)ontwikkeling. In het Rotterdamse kamp voert positiviteit de boventoon en is een mooi team ontstaan uit een gedreven groep spelers. Hoewel de ploeg dit jaar een groei doormaakt en veel potentie heeft, kan Rotterdam nog geen constante lijn vasthouden. De ploeg van coach Armand Salomon speelt wisselvallig en kan het topteams enorm lastig maken maar zich aan de andere kant ook helemaal laten wegspelen.

Donderdag gaan we uiteraard voor de eerste optie maar het Rotterdamse team zal zich van zijn beste kant moeten laten zien en moeten vechten voor elk punt. Gelukkig is dat hoe we onze Rotterdamse mannen het liefst zien; vol vechtlust, positiviteit en karakter. Als de ploeg de juiste focus heeft en de juiste combinaties in het veld staan, zou het weleens een wedstrijd met veel spanning kunnen worden. Het zou natuurlijk geweldig zijn om de punten in Rotterdam te houden maar daar hebben we u allemaal voor nodig! Kom morgenavond allemaal naar het Topsportcentum Rotterdam om de mannen aan te moedigen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s