Rotterdam speelt zaterdag tegen koploper

Geplaatst: 6 februari 2015 in Wedstrijdaankondiging

10960004_893994623978818_6522572447432929250_oAankomende zaterdagavond om 20.00 speelt Challenge Sports Rotterdam thuis tegen de koploper uit de eredivisie ZZ. De vorige ontmoeting in de Vijf Meihal half december was tot het einde toe spannend maar ZZ Leiden wist uiteindelijk de overwinning naar zich toe te trekken (97-89).

De Rotterdamse coach Salomon had toen echter maar zeven spelers tot zijn beschikking en moest het doen zonder Lucas Steijn (blessure), Ivan Filipan (blessure) en Vincent van Sliedregt (heren 2). Ondanks de kleine rotatie speelde de Rotterdamse ploeg met lef, ontspanning en focus en maakte het ZZ Leiden daarmee erg moeilijk. Helaas zat er toen geen stunt in.

Maar… zaterdag 7 februari een nieuwe ronde, nieuwe kansen! Dit keer treedt het volledige team van Challenge Sports Rotterdam aan, dat sinds kort bovendien is aangevuld met jeugdspelers Naigal Onuoha (net 16 jaar) en Jordy Kok (19 jaar).

De vraag is wat deze wedstrijd graag brengen want Rotterdam lijkt op zoek naar de juiste vorm met acht verliespartijen op rij (zes competitiewedstrijden en twee bekerwedstrijden). Nu waren bijna al deze wedstrijden wel tegen de topploegen uit de competitie, maar afgelopen zondag verloor Rotterdam ook een belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent Aris Leeuwarden.

Het zou leuk zijn als er zaterdag een stunt in zou zitten maar nog belangrijker is dat het team, los van winnen of verliezen, een goede pot neer kan zetten en daarmee hopelijk het begin in kan luiden van een goede reeks.

De mannen van Challenge Sports Rotterdam spelen graag voor een volle zaal dus we hopen u allen zaterdagavond om 20.00 uur te zien in het Topsportcentrum te Rotterdam.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s