Op de donderdagavond naar Groningen

Geplaatst: 12 maart 2015 in Wedstrijdaankondiging

Altijd fijn, een doordeweekse uitwedstrijd in het verre Groningen. Het uitzicht is vaak dragelijker als je weet dat je goede kans maakt om te winnen. Nu is het de vraag of dit voor het team van coach Salomon geldt. Hoewel Yannick Franke zich opwerpt als topscoorder binnen het team (en ook van de eredivisie met 18,14 punten gemiddeld per wedstrijd), maakt dit niet het verschil. Rotterdam moet het hebben van samenspel en hard werken. Precies die manier van spelen zorgt er dan ook voor dat het publiek langzaam maar zeker ook fan wordt van Challenge Sports Rotterdam.

Toch laat Rotterdam zich niet altijd van deze beste kant zien. Voor het doorgaans jonge en zonder Amerikanen spelende team, lijkt de vorm van de dag nog weleens de doorslag te willen geven. Bovendien kunnen verschillende blessures het team parten spelen want de rotatie is al niet breed. Groningen heeft daarentegen een goede reeks neergezet en lijkt alleen moeite te hebben met ZZ Leiden. Rotterdam wist in de afgelopen ontmoetingen nog niet dichterbij te komen dan tien punten. Maar zoals al gezegd, de vorm van de dag kan bepalend zijn voor Rotterdam.

Diverse wedstrijden lieten dit seizoen al zien dat er nooit met zekerheid gezegd kan worden of Rotterdam gaat winnen. Echter kan ook gesteld worden dat er nooit met zekerheid gezegd kan worden of Rotterdam gaat verliezen. Laten we met die insteek vanmiddag naar Groningen afreizen en het deze topploeg lastig maken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s