Wat zal de zaterdagavond ons brengen?

Geplaatst: 14 maart 2015 in Wedstrijdaankondiging

10866054_913224682055812_3857048170213944366_oVanavond om 20.00 uur zal Rotterdam het opnemen tegen de nummer twee uit de competitie, SPM Shoeters uit Den Bosch. Afgelopen ontmoeting werd Rotterdam compleet van het veld geveegd (108-65) door deze topploeg, maar we gaan er vanuit dat de mannen van Rotterdam dit niet nog een keer laten gebeuren. Op een stunt durven we bijna niet te hopen maar voor de stand in de competitie zou het niet verkeerd zijn. CSR staat nu vijfde op de ranglijst hoewel Aris Leeuwarden op de hielen volgt. Als Leeuwarden zaterdag wint van Weert en Rotterdam verliest van Den Bosch, dan komen Rotterdam en Leeuwarden qua punten op gelijke hoogte. Rotterdam zal dan zaterdag 21 maart, in opnieuw een thuisduel, moeten winnen van Leeuwarden om de vijfde plek te behouden en dat lijkt toch belangrijker dan men denkt!

Als het team van coach Salomon op de vijfde plek eindigt in de competitie, speelt Rotterdam waarschijnlijk tegen Zwolle in de play-offs. Wanneer CSR echter op de zesde plek eindigt, zal Donar vermoedelijk de tegenstander worden. En…. eerdere uitslagen laten zien dat de mannen van Rotterdam tegen Zwolle toch net wat meer kans maken.

Kortom: Nu de play-offs dichterbij komen en Rotterdam zo goed als zeker lijkt van deelname, zullen alle komende wedstrijden gaan bepalen wie de tegenstander wordt in de kwartfinales van de play-offs.

Na vorige wedstrijd tegen Den Bosch zal het team van coach Salomon zich dit keer willen bewijzen en een waardige wedstrijd willen neerzetten. Dus kom vanavond Rotterdam aanmoedigen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s