Pauzeact Optreden Ultimate Frisbee Rotterdam tijdens pauze

Geplaatst: 15 april 2015 in PR

Team photo18 april aanstaande wordt de pauze act tijdens de wedstrijd tussen Challenge Sports Rotterdam en Landstede Basketbal verzorgd door Ultimate Rotterdam.

Ultimate Rotterdam is een sport vereniging, gefocust op de sport Ultimate Frisbee. Het een teamsport waarbij er gescoord moet worden, dit door de frisbee in het gebied van de tegenstander te vangen. De sport wordt zowel binnen in de zaal als buiten op een grasveld gespeeld. Ultimate Rotterdam is opgericht eind 2012 en bestaat ondertussen uit meer dan 20 leden. Er wordt wekelijks getraind op techniek en tactiek om voor te bereiden op de competitie.

Om de sport meer onder de aandacht te brengen en hun team wellicht te versterken met nieuwe leden, zal Ultimate Rotterdam een pauzeact verzorgen tijdens de eredivisie wedstrijd van ons heren 1 team. Het publiek zal hierbij vermaakt worden met een indoorwedstrijd Ultimate Frisbee. Voor vele een onbekende sport. Des te meer reden dan ook om de wedstrijd te bezoeken.

Bent u geรฏnteresseerd en wilt u, naast Basketbal, ook meer te weten komen over de Frisbee sport, klikt dan op onderstaande links. http://www.ultimaterotterdam.nl/videos/ http://www.ultimaterotterdam.nl/about/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s