Floor Manager

De eredivisiecompetitie loopt grofweg van eind september tot en met mei. Er worden in de periode in ieder geval achttien thuiswedstrijden gespeeld. Dat gebeurt meestal op zaterdagavond om 20.00 in het Topsport Centrum naast de Kuip. Bovendien staan er voor het aankomend seizoen ook vijf wedstrijden op donderdagavond gepland. In het voorseizoen worden daarnaast ook nog een aantal oefenwedstrijden georganiseerd.

Rotterdam Basketbal beschikt over een brede staf. Er is echter veel behoefte aan een Floor Manager. Iemand die er voor zorgt, dat scheidsrechters ontvangen worden en de tafel en techniek klaar staan. Je moet het ook leuk vinden om mensen te woord te staan. Even een praatje maken met de leden van de Business Club en mensen helpen, die een plekje zoeken in de zaal. Dus samen met de team manager even echt ‘de puntjes op de i’ zetten voor het publiek, de spelers en technische staf.

Wij zoeken vooral iemand met tijd (wedstrijddagen van 17.30 tot 23.00) en energie. Iemand die bij een professionele organisatie wil horen en uiteindelijk een onderdeel wil uitmaken van een succesvolle organisatie. Voor de zekerheid en volledigheid vermelden wij, dat het om een rol als vrijwilliger gaat.

Reacties zijn van meer dan welkom bij Paul de Vos, directeur, via 06-50603091 (p. devos@rotterdambasketbal.nl) of bij Armand Salomon, coach, via 06-52300340 (a.salomon@move- u.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s